Despre noi

System compromised window on screen. Security. Internet. IT. Safety. Hacking. Compromise. System

Când vine vorba de păstrarea în siguranță a proprietăților, echipa de la Netspot Serv vă vine in ajutor. Combinăm expertiza noastră și cele mai noi dispozitive de alarmare, supraveghere si automatizare pentru a vă aduce sisteme electronice de securitate specializate.

Puteți conta pe noi pentru un serviciu complet, de la capăt la capăt, care include instalarea sistemelor, întreținerea și repararea acestora.

   Netspot Serv a fost fondată în 2018. Cu experiență în securitate electronică, dezvoltare IT, inginerie automatizare, inginerie telecomunicații și antreprenoriat, fiecare membru al echipei noastre se angajează să furnizeze soluții inovatoare de securitate. Înțelegem că fiecare client este unic și are cerințe diferite, și de aceea oferim soluții de securitate personalizate pentru a asigura siguranța celor dragi și a proprietății dumneavoastră.

   Indiferent dacă aveți nevoie de securitate electronică pentru un complex comercial mare sau de alarme de intruziune pentru casa dvs., vom găsi o soluție care să răspundă nevoilor dumneavoastră specifice.        Oferim serviciile noastre persoanelor fizice și companiilor.

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!