Supraveghere video

Security camera against illuminated urban skyline at night. Concept of surveillance and safety.

La Netspot Serv, vă vom oferi cele mai bune opțiuni de securitate pentru situația dvs. Dacă sunteți interesat să instalați CCTV sau o cameră de supraveghere, contactați-ne.

Sistemele CCTV sunt utilizate în toate formele de supraveghere video. Camerele video sunt folosite pentru a transmite un flux video sau un semnal către un anumit loc, care sunt de obicei monitoarele de supraveghere pe care agenții de securitate le urmăresc în interiorul clădirii.

Sistemele CCTV sunt potrivite pentru toate tipurile de proprietăți, inclusiv industriale, comerciale sau rezidențiale. Noile caracteristici

tehnologice adăugate camerelor de supraveghere permit proprietarilor de case să verifice fluxul video din aproape orice locație cu o conexiune Wi-Fi și un smartphone. Acesta este cunoscut sub numele de sistem IP CCTV.

Cum funcționează și ce vă oferă sistemele noastre CCTV:

Oferim cele mai bune camere pan-tilt-zoom cu toate sistemele noastre de securitate CCTV

Nu numai că acestea vă permit să îndreptați camera în mai multe direcții dintr-o locație la distanță, dar puteți, de asemenea, să plasați camerele în mai multe locații.

Veți avea, de asemenea, capacitatea pentru a vizualiza videoclipuri de la oricare dintre camerele dvs. de pe telefonul smartphone

Dacă doriți să vedeți un videoclip pe care l-ați ratat, puteți accesa o bază de date specială în cloud, care are o arhivă a tuturor videoclipurilor înregistrate recent.

Aceasta poate fi accesată și de pe smartphone-ul dvs.

Surveillance camera

Ai vreo intrebare?
Contactează-ne!